Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç’ın Kadir Gecesi Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. 
Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olmasını, insanlığa esenlik ve selamet getirmesini dileyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç, mübarek Ramazan-ı Şerifi uğurlamaya hazırlanırken, Kadir gecesi ile bayramı karşılamanın heyecanı ve coşkusunun yaşandığını belirtti. 
Olgaç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kadir Gecesi öyle bir gecedir ki, cahiliyetin zilletine gömülmüş zihinlere Rabbini bildirmeye; varoluş amacından kopmuş, nerden gelip nereye gittiğini unutmuş, yolunu şaşırmış insanlığa unuttuklarını hatırlatmaya gelen yüce kitabımız Kur’an, Ramazanın kalbi olan bu gecede inmeye başlamıştır.

Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. 
 Hiç şüphesiz, bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır.

Bu mübarek gece vesilesiyle Allah, bize her yıl tekrar ve tekrar hatırlatıyor ki Kadir Gecesini, ancak Kur’anın kadrini bildiğimiz oranda hakiki manada ihya etmiş oluruz. Bu gecenin kadrini gerektiği gibi bilebilmek için evvela, Allah’ın sonsuz lütfu olarak kapımıza kadar gelmiş Kur’an nuruna yüreğimizi sonuna kadar açmamız gerekmektedir. 
 Bu duygu ve düşüncelerle tüm Siirt halkının ve İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni kutluyor, barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı’na da eriştirmesini diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.