Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, demokratik ve şeffaf bir toplumu mümkün kılan en önemli unsurlardan birinin özgür ve tarafsız basın varlığı olduğunu belirterek, Türkiye'de basının önemli ilerlemeler gösterdiğini ve ülkenin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da büyük katkıda bulunduğunu belirtti.
Basın mensuplarının çalışmalarının Türkiye'nin şeffaf, demokratik ve hür bir ülke olarak varlığını sürdürmesine hizmet ettiğini belirten Olgaç,şunları kaydetti; Başta İlimiz ve ilçelerinde olmak üzere sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri gündeme taşıyarak basın sektöründe hizmet veren basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım dedi.
”Basın mensuplarının, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet ettiğini ifade eden Başkan Olgaç, “Halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü bütün samimiyetimle kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Meslek ahlakı, bilinci ve gayreti içinde çalışan tüm gazetecileri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.