Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz’den Kurban Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Tüm İslam Alemi olarak Kurban Bayramına ulaşmanın heyecanın içerisinde bulunduğunu belirten AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, sözlerine şöyle devam etti: “Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı en anlamlı günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaştıkça anlam kazanır. Kurban, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir.

Kurban, Allah'a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır. Mübarek Kurban Bayramında bu anlayışın, bu atmosferin pekişmesine, güçlenmesine, safların sıklaşmasına, gönüllerin bütünleşmesine vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum.

Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşliğin yaşandığı günlerdir.

Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyor, Haclarının ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum. Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.

Bir kez daha kurbanlarımızın makbul olmasını temenni ederken, aziz milletimizin ve Siirtli hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.