Bu haber kez okundu.

Başkan Karaatay, Öğrencilerle Bir Araya Geldi
banner229

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kurtalan Temsilciliği tarafından "Kariyerimi Planlıyorum, Mesleğimi Seçiyorum" semineri düzenlendi.

Kariyerini Planlıyorum, Mesleğimi Seçiyorum programında Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Kurtalan Anadolu Lisesi ve Kurtalan Fatıma Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay’ın katıldığı seminerde öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan Başkan Karaatay, öğrencilere önce erdemli olmaları, bol bol çalışmaları ve sevdiği mesleği seçmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Başkan Karaatay, Türkiye Gençlik Vakfının milli manevi değerlere bağlı kendinden emin, bilinçli, öz güveni gençlerin yetiştirilmesi açısından bir şeyler yapmaya çalıştığına işaret etti.

Başkan Karaatay, Öncelikli olarak herkesin bir hedefi olması lazım, hedefiniz olmazsa olmaz. Ne yapacağınızı bilmeniz lazım. Başarılı olmak için, azim ve kararlılık göstermeniz gerekli. Bunun yanında kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekir. Başarılı mı olmak istiyorsun? O zaman işini iyi yapacaksın, dört dörtlük yapacaksın. Çünkü bugün dünyada rekabet var.

Kariyer günlerinin sizlere kazandıracağı çok şeyler var. Çünkü önünüzde uzun bir hayat var. Ülkemizde işsizliğin en önemli sebeplerinin başında mesleksizlik gelmektedir. Hayattan ve hedefinizden asla ve asla vazgeçmeyin! ' ifadelerinde bulundu. 

Başkan Karaatay,"Milli ve manevi değerlerimize bağlı kalmamız gerekiyor. Çünkü bize can veren değerlere bağlı kaldıktan sonra kendimizi pozitif bilimlerle geliştireceğiz. Programa, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, TÜGVA Siirt Temsilcisi İbrahim Ethem Göztok ve Kurtalan İlçe Temsilcisi Engin Karaatay da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.