Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Teşkilatından, Ethem Sancak’a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İçişleri Bakanlığı Müşaviri Fevzi Sevgili ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran AK Parti'nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın A takımındaki yerini alarak Merkez Karar Yönetim ve Kurulu üyeliğine seçilen işadamı hemşerimiz Ethem Sancak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay, şehrimizin yetiştirdiği değerli siyaset insanı, işadamı hemşerimiz Ethem Sancak’ın AK Parti Merkez Karar Yönetim ve Kurulu üyesi olarak yer almasının şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

Aktay, Sayın Ethem Sancak’la Birlik, beraberlik, uyum ve istişare içerisinde şehrimizi geliştirmek için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi Ethem Sancak ise ortak paydanın Siirt olduğunu belirterek, İnşallah hep birlikte şehrimizin tüm göstergelerini yukarılara taşıyacak adımlar atacağız” dedi.

İlimizin sorunlarının konuşulduğu ziyarette Sancak, kendisine ziyaret gerçekleştiren partililere ayrıca teşekkür etti.

Ziyarete AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ekrem Olgaç,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül, Eruh İlçe Başkanı Cevher Çiftçi Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, Tillo İlçe Başkanı Şaban Durgun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CAHFER 7 yıl önce

İyi de ne oldu seçildi memlekete bir faydası varmı , bir SİİRT havalimanına uçak indiremiyorsunuz, bu AK PARTİNİN bir ayıbıdır,