Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Kongresi 8 Nisan'a Ertelendi
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,  tarafından daha önce 1 Nisan Pazar günü yapılacağı açıklanan il kongresinin 8 Nisan 2018 Pazar gününe ertelendiği bildirildi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, daha önce 1 Nisan'da yapılacağını duyurduğu İl Kongresinin Genel Merkezin talimatı üzerine, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Siirt 6. Olağan İl Kongresinin 8 Nisan 2018 Pazar gününe ertelendiğini duyurdu.

Kongrenin 8 Nisan’da yapılacağını aktaran Başkan Çalapkulu şunları kaydetti:"Kongre hazırlık çalışmalarımızı günler öncesinden başlattıklarını ve İlimize yakışır bir tarzda Cumhurbaşkanımızı ağırlayacaklarını söyledi.

Başkan Çalapkulu, 8 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanımızı açık alanda halkımızla buluşturduktan sonra kongre salonuna geçip buradan da tüm Türkiye ve dünya kamuoyuna yapacağı konuşmaları dinleyeceğiz.

8 Nisan Pazar günü Ana Kademe kongresi ile birlikte Siirt’e değişim ve yenilenme sürecimizi tamamlayıp, AK Parti’mizi önümüzde ki süreçlerde başarıya götürecek ekibimizle yola koyulacaklarını ifade etti.

Çalapkulu, 2019 yerel ve genel seçimleri olmak üzere, Cumhuriyetimizin 100 yılı olan 2023 ve ardından 2071 hedefimiz için İl, İlçe, belde teşkilatlarıyla birlikte var güçleriyle  çalıştıklarını ve bu hedefler doğrultusunda 8 Nisan’da 6. Olağan Kongremizi yapacak olmanın heyecan ve gururunu yaşayacaklarını belirterek, 8 Nisan’da gerçekleştireceğimiz kongremizin Siirt ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

işte rais işte yiğt iştw adam gibi adam işte yiğidimiz işte cumhurbaşkanımız durmak yok yola devam yiğit düştüğü yarden kalkar yolyolunuz ve yolumuz Allah yar ve yardımcın olsun

Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

işte türkiye sevdalısı işte cumhurbaşkanımız Allah muaafaak ettsin siirt senınle gurur duyuyor Allah seni ve akp camiasını korusun

Avatar
memet 6 yıl önce

hayırlı olsun.

Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

işte halkın reisi işte türkiyenın gururu işte fakir fukara sevdalısı Allah yar ve yardımcın olsun ama sayın reis siirt timizde tarz böyle giderse 2019 seçimlerinden sonra yine kayyuma mahkumkalacaz bunuda siz ve özellikle sizin takibi altında olması lazım ve gereken bunlardır ve bu gerekeni siz takibe alın ve üstünde dumanızı rica ediyoruz bir siirtli olarak Allah seni korusun

Avatar
İsimsizler 6 yıl önce

Allah torpil yapmasın kimse garibanları Siirt te işe koyun fakiri işe araştırın kim fakir onu işe ak binasının orda işsiz evli adamlar var onları koyun zenginler kadro alıyor para ile fakirin parası yok Allah için Siirt te fakirleri görün Ve Siirt te dilenci istemiyoruz hepsi dolandırıcı. Zıbata. İşini yapsın heryerden dilenci r.t.e seni çok seviyorum garibanı sen anlarsın Yardım edin bu fakikere