Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanlığında Bayramlaşma Yapıldı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.Bayramlaşma törenine partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti İl binasında düzenlenen programa, AK Parti MKYK Üysesi Zeynep Alkış, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik,Kadın Koları Başkanı Nurten Temiz,,Gençlik Kolları Başkan vekili Veysi Gökhan, ilçe başkanları, Belediye Başkanları, İl genel meclis üyeleri,parti yöneticileri ve partililer katıldı.

AK Parti Siirt İl Başkanı Çalapkulu konuşmasında; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti MKYK üyesi hemşerimiz Ethem Sancak,Konya Milletvekiliz İl Koordinatörü Abdullah Ağralı ve Hac farizasını yerine getirmek için Kutsal topraklarda bulunan Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay'ın selam ve bayram mesajlarını iletti.  

Başkan Çalapkulu, Kurban bayramının, Türkiye başta olmak üzere tüm Ortadoğu’daki sorunların çözümüne vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Çalapkulu, bayramların, insanların birbirlerine daha çok yakınlaştığı, dargınlık ve küskünlüklerin ortadan kalktığı, dayanışmanın yaşandığı önemli günler olduğunu dile getirerek, "Tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.

AK Parti MKYK üyesi Zeynep Alkış, tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak, "Bayramlar bizim dini inancımıza göre kardeşlik duygusunun hatırlandığı günlerdir. Bugün herkes büyük bir aile olduğumuzu göstermek adına bu salonu doldurdu" diye konuştu.
Daha sonra katılan davetlilere şeker ve tatlı ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.