Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya Ziyaretçi Akını
banner229

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’tan tekrardan mazbatasını alarak AK Parti İl Başkanlığı görevine devam eden Fuat Özgür Çalapkulu ziyaretçileri kabul ediyor.

Vatandaşlarla olan diyaloğu, kişiliği, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle toplumun gönlünden tam puan alan Çalapkulu, AK Parti çıtasını daha da yükseğe çıkaracağının da sinyallerini vermiş oldu.

Kamu kurum ve kuruluş amirlerinden memurlarına, muhtarlardan köylü vatandaşlarımıza, işçisinden, amelesine, öğretmeninden öğrencisine, fakirinden zenginine kadar, memleketimizin en ücra köşesinde yaşayan insanımızdan doktoruna kadar her alandan kişiler Ak Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret Ederek Fuat Özgür Çalapkulu’ya hayırlı olsun tebriklerini iletiyorlar.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ise, “Siirt’imizin her alanda daha nasıl çok faydalı olabiliriz düşüncesi ile gece gündüz demeden çalışacaklarını ve bu anlamda kamu, kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve teşkilatlarımızla her zaman fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade etti.

Ülkemizin geleceğe dair hedeflerine ulaşması adına 2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten başkan Çalapkulu, Bu bilinçle teşkilat üyelerimiz ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya hizmet etmeye devam edeceğiz.

Çalapkulu, Siirt’te birlik ve beraberliğin daha sağlam hale getirilmesi için bütün teşkilatlarımızla istişare içerisinde kalıp koordineli bir şekilde çalışacaklarını ve Yeni dönemde AK Parti’yi daha ilerilere taşımak için büyük bir gayretle çalışacaklarını söyledi.

İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’yu tekrardan il başkanlığına görevine getirilmesini değerlendiren vatandaşlar, Çalapkulu’nun AK Parti için bir şans olduğunu kaydederek, “Başkanımıza güveniyoruz. Yeni dönemde tek yürek olarak çalışmalarımızı başkanımızın vereceği direktiflerle partimizi ilimizde birinci parti olması için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

Allah yar ve yardımcın olsun, İnşaAllah SİİRT seninle gülecek.