Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun Yeni Yıl Mesajı
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yayımladığı mesajla tüm Siirtlilerin yeni yılı kutladı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 2019'un Siirt için başarılı bir yıl olacağına inandığını ve 31 Mart 2019'da "Ak Belediyecilik" ile Siirt’in kaderinin değişeceğini ifade etti.

Yeni yılın, Siirt’e, Türkiye'ye, tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık, afiyet ve bereket dolu bir yıl olmasını dileyen Çalapkulu, şunları ifade etti: "Milletçe geldiğimiz noktanın kıymetini çok iyi bilmeli, gelecek nesillere ekonomik ve siyasi açıdan gelişmiş huzurlu bir ülke bırakmak için çaba göstermeliyiz.

Son 16 yıldır Türkiye her alanda kaydettiği eşsiz başarılarla, ekonomide, dış politikada, demokratikleşmede gerçekleştirdiği tarihi reformlarla bugün geleceğe her zamankinden daha bir umutla bakıyor. Son günlerini idrak ettiğimiz 2018 acısıyla tatlısıyla sona eriyor.

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyor, yeni yılın tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum.

Siirtli hemşerilerimin, ilimizde görev yapmakta olan kamu ve özel sektör çalışanlarının, kolluk görevlilerimizin ve basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.