Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 18. Yıl Mesajı Yayımladı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinde tam anlamıyla bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "halkımızın teveccühü ile bugünlere gelen Partimiz, milletimizle kucaklaşmaya ve ülkemizi 2023 ve sonrasında da 2071 hedeflerine taşımaya devam edecektir" dedi.

AK Parti'nin 18. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayımlayan AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Partinin kuruluşunun Türkiye'nin kurtuluşu olduğunu söyledi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti sevdasının millet sevdası, memleket sevdası, büyüyen ve gelişen Türkiye sevdası olduğuna dikkat çekerek, AK Parti'nin kuruluşunun Türk Demokrasi tarihinde önemli bir gelişme olduğuna dikkat çekti.

Başkan Çalapkulu, mesajında; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Her şey Türkiye için' ve' Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olamayacak' diyerek başlattığı siyasi mücadelemiz bugün 18. yılına ulaşmıştır.

İktidarımız 18 yıl boyunca Sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm ve birçok alanda Türkiye’nin kaderini değiştirecek devrim niteliğinde projelere imza atıp ülkemizin kalkınmasında önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Bugün 2023’ü hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde olan bir Türkiye tablosu var. 18. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde Milletten almış olduğumuz destekle Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin 780 bin kilometrekaresini kucaklayan, 81 milyona hitap edebilen bir parti olmaya devam ediyoruz.

AK Parti’nin tüm bu kazanımlarının yanında partimiz ve ülkemiz birçok badireler atlatmıştır. Parti kapatma davaları ve e-muhtıralarla pek çok olaya şahit olduk. Fakat bunlardan en vahimi ve kötü olanı ise 15 Temmuz darbe girişimi idi.

Ülkemizi ve milletimizi karanlığa gömmek isteyen dış güçler ve onların içerdeki piyonları 15 Temmuz günü darbe kalkışması gerçekleştirerek ülkemizi kaosa sürüklemek istediler. Ama milletimiz namus bildiği vatanına göz diken bu hainlere aman vermemiş tankın topun merminin önüne bedenlerini siper ederek bu hainlerin emellerine ulaşmasını engellemiştir. Milletimizin vermiş olduğu bu mücadele asla unutmayacaktır.

Tarih sayfalarda altın harflerle yerini alçaktır. Milletimiz şunu iyi görüyor ki; ülkemiz üzerinde oynan oyunlar kurulan hain planlar hala daha bitmemiştir. Dolar ve döviz kuru üzerinden ülkemiz üzerinde büyük bir ekonomik hamle yapılmak isteniyor.

AK Parti teşkilatları olarak Milletten almış olduğumuz destekle Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye yolunda çalışmaya ve mücadele devam edeceğiz.
Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te Partimizin koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alacaktır. Yapılan tüm reformlar atılan dev adımlar bu hedeflere süratle yaklaştığımızı göstermektedir.

Bizler AK Parti Siirt Teşkilatı olarak ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bizim teşkilat olarak görevimiz Türkiye'nin nereden geldiğini, nerede olduğunu, nereye gitmesini düşündüğümüzü milletimizle paylaşıp, milletimizin gücünü AK Parti'de toplayabilmektir.

AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 18. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.