Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇALAPKULU'NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Öğretmenlerin geleceğin mimarı olduklarını ifade eden Çalapkulu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum.
Bilindiği üzere; Atatürk´ün 24 Kasım 1928 yılında ´başöğretmen´ sıfatını alması vesilesiyle, 24 Kasım gününü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını görüyoruz, biliyoruz.
Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılıyoruz. Ülkemizin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.
Bu vesileyle tekrar 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.