Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu,Halkla Kucaklaşmaya Devam Ediyor
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, çarşı esnaflarını gezerek halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Bankalar Caddesinde bulunan Çarşı Esnafı ile sohbet etti vatandaşlarla çay içti onların sorunlarını dinledi.

Çarşı esnafına ziyarette bulunarak onlarla sohbet edip ihtiyaçlarını dinleyen AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl merkezindeki bazı esnafları ziyaret etti; kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

Esnaf ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirten Başkan Çalapkulu; "Bizler, toplumu ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışın yereldeki temsilcileri olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da inşallah toplumun bütün katmanları içerisinde var olacağız." dedi.

Halkın içine karışmayan ve tabanın sesine kulak vermeyen siyasetçilerin toplumda hiçbir karşılığı olmadığını vurgulayan Başkan Çalapkulu, her kesime yardım olmaya çalışacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu konuşmasında, "Bugün Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, çarşı içindeki bazı esnaflarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinledik; bu esnada cadde ve sokaklarda, çay ocaklarında bulunan vatandaşlarımızla da hasbihal ettik.

Tabii insanın olduğu yerde sorun da hizmet de bitmez. Biz de bu doğrultuda hareket ederek, fırsat buldukça esnaflarımızı, meslek odalarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yine vatandaşlarımızla partimizde veya çeşitli ortamlarda bir araya gelerek her kesime elimizden geldiğince yetişmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Siirt olarak en büyük sorunumuzun işsizlik olduğunun bilincindeyiz. Bizlerden istenen de genel de iş oluyor. Gerek hükümetimizin yatırımları neticesinde gerekse özel sektörün talebi doğrultusunda işsiz vatandaşlarımızı iş sahibi yapmaya yönelik girişimlerimiz devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Başkan Çalapkulu". “ Hedef 2023 yolunda, bizim yolumuz milletimizin yoludur.” Türkiye Cumhuriyeti, hedeflerine ulaşana dek; millet olarak bize durmak yok. Çalışacağız, üreteceğiz, Güçlü Türkiye ‘yi hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

işte başkan bu, gece gündüz halkın içinde ve halkın ve memleketimizin tüm sıkıntılarını sorunlarını halktan dinliyor, Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

gözü dönmiş insalara karşı başkanlık bu Allah yar ve yardımcın olsun sayın başkanım siirt senınle gururur duyuyor yolun açık olsun