Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu,Eruh İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri Eruh ilçemizi ziyaret ettiler.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekiler AK Parti Eruh ilçe hizmet binası önünde ilçe Başkanı Cevher Çiftçi ve partililer tarafından karşılanarak, parti ilçe binasında partililerle bir araya geldiler.

AK Parti Eruh ilçe Başkanı Cevher Çiftçi, ilçenin yol, eğitim,sağlık ve diğer sorunları hakkında bilgi vererek AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’dan destek istedi .

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Eruh ilçe Başkanı Cevher Çiftçi ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Acar ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler.

Başkan Çalapkulu, esnaflarla yaptığı görüşmede belediyenin yapmış olduğu çalışmalarda  Kaymakamımıza destek olmanızı istiyoruz. Ve inşallah bu hizmetleri hep beraber görürüz. Bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekiler, geçmiş dönem Eruh İlçe Başkan vekiliği yapan Osman Yılmaz'ın babası Hacı Yılmaz'ın taziyesine katılarak, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, daha sonra beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte Eruh Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç’ı ziyaret etti. Çalapkulu, Belediyenin çalışmaları takdire şayan olduğunu söyleyerek, “Kayyum olarak atanması sonrası Eruh'un çehresini değiştiren Eruh Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Çalapkulu, Belediyenin yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projelerle imardan yola, temizlikten konuta, içme suyundan sosyal alanlara kadar ilçede kapsamlı şekilde yapılan hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından da büyük bir takdir gördüğünü belirterek, bunda en büyük pay sahibi olan Belediye Başkan vekilimiz Murtaza Dayanç'ın sayesinde Eruhumuz modern bir ilçeye dönüştüğünü söyledi.

 Eruh Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.