Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu,Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı Ziyaret Etti
banner229

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Şırnak Valiliğinden Emniyet Genel Müdürlüğüne  atanan Mehmet Aktaş”ı AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Abdullah Ağralı,Siirt AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Şırnak AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan,Van AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Iğdır AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı’ya,Siirt, Van, Iğdır,Şırnak AK Parti İl Başkanları ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerem 5 yıl önce

neyseki haberin içinde kimlerle gitmiş yazmışsın bay editör başlıkta sanki o yalnız ziyaret etmiş algısı varda onlarla beraber gitmiş