Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’dan Kongreye Davet
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Nisan Pazar günü (YARIN) gerçekleştirilecek 6.Olağan İl Kongresi’ne vatandaşları davet etti.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt’e yapacak olduğu ziyaret öncesinde hazırlıkların tamam olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, “ Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdi Siirtliler enişteleri Cumhurbaşkanımızı büyük bir heyecanla gelişini bekliyor” dedi.

AK Parti Siirt 6. İl Olağan kongresinin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğinin altını çizen Çalapkulu “AK Parti Kongrelerde küçülen değil her kongrede daha da büyüyen bir partidir. Gerçekleştirecek olduğumuz kongrede birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek kuruluşundan bu güne kadar görev yapan ve kongrede yeni görev alacak olan kardeşlerimiz ile güçlenerek büyüyeceğiz. Bu enerji ile birlikte 2019 seçimlerinden büyük bir başarı elde ederek hep birlikte 2023 hedeflerine ulaşacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Siirt 6. Olağan İl Kongresini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşrifleri ile onurlandıracak olmasının Siirtlilerin heyecanımızı kat kat artırdığını dile getiren Çalapkulu şunları söyledi:“ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Siirt’imize ayrı bir önem vermektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız deyim yerindeyse Siirt sevdalısıdır. Siirtlilerde enişteleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aynı şekilde sevgi ve saygı duymaktadırlar. Bu sebeple Siirtliler kongreye yoğun ilgi ve alaka göstermektedirler.

AK Parti sevdalısı, Erdoğan sevdalısı vatandaşlarımızın kongremize ulaşımı noktasında her türlü planlamayı yapmış bulunmaktayız. Otobüslerimiz gün içerisinde dönüşümlü şekilde ring atarak vatandaşlarımızın kongremize katılımını kolaylaştıracaktır.”

Başkan Çalapkulu ‘’Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 8 Nisan Pazar günü Saat: 12:00’da Siirt Yeni Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan partimizin Siirt 6. Olağan il Kongresi’ne tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

işte reis işte dünya liderimiz yiğit kaltığıyerden derlerya işte yeni türkiye sevdalısı işte siirt tin sevdalısı Allah yar ve yardımcın olsun