Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇALAPKULU’DAN KADİR GECESİ MESAJI
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İslam alemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı Rabbim bizlere nasip etsin. Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayında, bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesi’ni idrak ediyoruz.
  İslam alemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı Rabbim bizlere nasip etsin. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı kabul etsin. Birlik, beraberlik ve kardeşlik sofralarında buluştuğumuz Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzurunu, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. İnsanoğlu’na, manevi derinliğinde arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve geceler, yaşantımızda kalıcı değişiklikler meydana getirmediği müddetçe tam anlamıyla idrak edilmiş sayılamaz.
  Bu sebeple ibadetlerimizde ve ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli bir husus olduğunu bilmeli, her ayı Ramazan ve her gün ve geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalı, yetimlerin, kimsesizlerin,fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeli, onlara yardım elimizi uzatmalıyız.
 Bu duygu ve düşüncelerle tüm Siirtli hemşehrilerimin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, Yüce Mevlamız’dan, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını niyaz ediyorum.
 Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı, İslam aleminde akan kan ve gözyaşlarının dinmesine ve insanlığın hidayetine vesile kılsın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.