Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’dan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Teşekkür
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ekim ayı sonunda Ankara-Siirt uçak seferlerinin başlayacak olmasından dolayı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Siirtliler adına teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun 131. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeler sonucunda Siirt-Ankara uçak seferlerinin başlaması konusundaki taleplerinin dikkate alınması ve Cumhurbaşkanımızın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan’a verdiği talimatla Ekim ayı sonlarına doğru seferlerin başlayacağı konusunda karara bağlanması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Başkan Çalapkulu, ilgi ve alakalarından ötürü Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Siirt ili adına teşekkür ediyorum, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mansur 5 yıl önce

bilet fiyatları çok pahalı duyrulur....uçağa bnmek haram oldu....