Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇALAPKULU’DAN BAYRAM MESAJI
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Türkiye’nin bölgesinde yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Çalapkulu, “Mensubu olduğumuz medeniyet, nerede zulme uğrayan bir insan, bir halk varsa, onlarla, o mazlumlarla dayanışma içinde olmayı; onların elinden tutmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır” dedi.
  Çalapkulu mesajında, vatandaşların mübarek Ramazan Bayramını kutlarken, bayramın tüm İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni etti.
  “Ramazan ayı boyunca huzur ve kardeşlik iklimini teneffüs etmemizin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen İl Başkanı Çalapkulu, “Ramazan ayı zarfında millet olarak büyük bir dayanışma, yardımlaşma örneği sergiledik. Mahallemizde, sokağımızda, şehrimizde yardıma muhtaç olanların elinden tuttuk; ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık; hamdolsun bir Ramazanı daha hakkıyla idrak etmemizin ardından bayram sevincine ulaştık’’ dedi.
  Türkiye olarak Suriye, Gazze ve arakan’da yaşanan acı ve sıkıntıların bir an önce son bulması için gayret gösterdiklerini belirten Çalapkulu şunları kaydetti: “Bayram, kardeşlik ve dayanışma iklimini güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak için önemli bir fırsattır. Bayram vesilesiyle annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız ve dostlarımızın yanı sıra yetimleri, öksüzleri, hastaları, şehit yakınlarını, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, onlarla da bayramlaşmayı, lütfen unutmayalım.
  Muhtaçları, düşkünleri, yaşlıları koruyup gözetmeyi; onlara da yardım etmeyi, yardım elimizi uzatmayı, asla ihmal etmeyelim.
  Bölgemiz başta olmak üzere bazı ülkelerde yaşanan acı hadiseler nedeniyle bayramı buruk bir şekilde yaşayan kardeşlerimizin varlığını da unutmayalım’’ “Mensubu olduğumuz medeniyet, nerede zulme uğrayan bir insan, bir halk varsa, onlarla, o mazlumlarla dayanışma içinde olmayı; onların elinden tutmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır” diyen Çalapkulu, "Millet olarak bizler, gücümüzü, medeniyetimizin değerlerinden; adaletten ve haktan alıyoruz. İnsanları şu veya bu sebeple ayırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi dışlamadan, birlik ve bütünlük içinde, milletçe hep birlikte, emin adımlarla, kararlı adımlarla aydınlık bir geleceğe doğru yürüyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.