Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇALAPKULU’DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yayımladığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında; ‘’Sadece bugün değil her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız’’ dedi.
Çalapkulu ; ‘’2005 yılında hükümetimiz tarafından ilk defa çıkarılan engelliler kanunu ile toplum, devlet ve hükümet yetkilileri olarak zihinlerdeki engelleri kaldırmış ve onlara güvenli bir gelecek sunmak, millet ve devlet olarak en önemli görevimiz olduğu ortaya konulmuştur.
Engelli kardeşlerimize sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve onların her türlü sıkıntılarına merhem olmaya çalışıyoruz. Engelli insanların sağlıklarına kavuşmaları, eğitilmeleri, iş hayatı ve sosyal yaşama katılımlarını sağlamak, hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek kamu kurumları, yerel idare ve sivil toplum olarak hepimizin sorumluluğudur.
AK Parti İktidarımız ile Yapılan yasal düzenlemelerle eğitim hizmetlerinden-evde bakım hizmetlerine, istihdamdan-çevre iyileştirmelerine kadar gerçekleştirilen uygulamalarla, pek çok konuda engelli kardeşlerimize hakları teslim edilmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.