Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’dan 17-25 Aralık Açıklaması
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 17-25 Aralık operasyonları nedeniyle açıklama yaptı.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu açıklamasında, milletin iradesinin üzerinde hiçbir gücü tanımadıklarını belirterek, 17-25 Aralık operasyonlarının millet iradesine yönelik yapılan darbe girişimi olduğunu kaydetti.
Çalapkulu, siyasetin millet iradesinin hizmete yansıdığı tek yol olduğunu anlatarak, "Bunun dışında hiçbir yolu tanımıyoruz ve bunu her zaman her yerde de açık açık söylüyoruz. Milletin iradesi dışında hiçbir irade bu ülkeye hakim olmayacaktır.
Paralel yapının 17 -25 Aralık darbe girişimlerini unutmayacağız ve bu yapı Türkiye'de artık kendisine yer edinemeyecek" dedi. "Devletin Esas Sahibi Millettir" AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana devlet içerisinde yapılanmış illegal yapılarla mücadele ettiğini ifade eden Çalapkulu, şunları kaydetti: "Devletin esas sahibi millettir.
Biz milletin iradesine yapılan her türlü girişimlere asla müsaade etmeyeceğiz. Şunu herkes iyi bilsin ki bu ülkede artık darbeler dönemi tamamen kapanmıştır. 17-25 Aralık bu ülkeye yapılan darbe girişimi olarak kayıtlara geçmiş ve yükselen Türkiye'nin durdurulması çabalanmıştır.
AK Parti döneminde Türkiye hayatın her alanında dünya standartlarının üstünde bir ülke konumuna gelmiştir. AK Parti 80 milyon vatandaşın göğsünü kabartacak hizmetlere imza attı. Milletimiz 2023 hedeflerinin paralel ve illegal yapılar tarafından çalınmasına, engellenmesine asla izin vermeyecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.