Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Yaşlıları Ziyaret Etti
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı engelsiz yaşam merkezinde bulunan yaşlılara ziyarette bulundular.
Çalapkulu, yaşlılardan sevgi ve şefkatimizi esirgememenin bir borç olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: ‘’Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılara, ihtiyaç duydukları konularda destek vermek ve onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurmak zorundayız. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır.
Çalapkulu, özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik” 
Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu şöyle konuştu: “AK Parti insan odaklı siyasi bir partidir. En büyük hizmetin insana yapılan hizmet olduğuna inanır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak bizim önceliklerimizden biri olmuştur. Bu nedenle yaşlı bireylerimizin toplumla bütünleşmesi ve daha aktif olması, sosyalleşmeleri ve yaşama bağlı kalmaları bizler için önemlidir. Bizler belirli bir sınıf veya çevrelerin değil tüm vatandaşlarımızı temsil etmekteyiz.
Bu nedenle de vatandaşlarımızın refah ve mutluluğunu sağlayacak sosyal politikalar ürettik. Dar gelirli ailelere ve bireylere el uzattık. Bunu da etkin kurumlar ve destekler sayesinde yaptık. Dar gelirli, engelli, yaşlı, dul, yetim, gazi, şehit yakını olan vatandaşlarımızı koruyan uygulamalar hayata geçirdik.
Geçmiş tecrübeleriyle bizleri aydınlatan bizleri eğiten ve geçmişimizden ders çıkartmamızı sağlayan ve bu vesileyle de doğru hizmetler yapmamızı sağlayan bizlere ışık tutan yaşlılarımızın büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.