Bu haber kez okundu.

AK Parti il Başkanı Çalapkulu, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
banner229

AK Parti Siirt il başkanı Fuat Özgür Çalapkulu teşkilat mensuplarıyla birlikte Emin Kılıççıoğlu parkında oturan vatandaşlarla bir araya gelerek,vatandaşlarla sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, toplumun tüm kesimlerini kucaklıyor. Kapısı her gün herkese açık olan  AK Parti İl Başkanlığı’na gelen vatandaşlar tüm talep ve sorunlarını rahatlıkla iletebiliyor.

AK Parti binasında belirli zamanlarda vatandaşlarımızla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, her kesimden vatandaşın sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyerek çözüm üretiyor. Çalapkulu, kimseye ayrım yapmadan herkesi kucaklıyor.

“Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimiz” diyen Başkan Çalapkulu, “Vatandaşlarımızla her fırsatta ayrım yapmadan buluşuyor ve tek tek dinliyoruz. Kiminin şahsi, kiminin de kamusal ya da bürokratik konularda sorunları oluyor. Yapılabileceklerimize anında çözüm buluyoruz.

Vatandaşımızın konusu kurumlarla ilgili ise hemen vatandaşımızın yanında ilgili kurum müdürünü arayarak neler yapılması gerekiyorsa vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Biz vatandaşlarımızın sorunlarının büyük çoğunluğunu çözüyoruz” şeklinde konuştu.

Halkı can kulağıyla dinlediklerini kaydeden Çalapkulu, “Halkımız bizim için her şeyin önündedir. Yani devlet millet içindir, millet de devlet içindir. Dün olduğu gibi bugün de vatandaşımıza kulak veren, onları gerçekten can kulağıyla dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir Partiyiz. Empati kurarak vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyor ve çözüm üretmeye çabalıyoruz. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,"Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için teşkilat mensubu arkadaşlarımla birlikte vatandaşlarımızın ayağına kadar giderekte sorun ve taleplerini dinlediklerini söyledi.

Bu tür yaptığımız ziyaretlerde bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakaladıklarını belirten Başkan Çalapkulu,vatandaşlarımızın şehrimizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Onların da sorunlarını da çözebilirsek daha çok mutlu oluyoruz. İlimizdeki sorunları çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız" diye konuştu. .

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ile bire bir görüşüp isteklerini, dertlerini ve beklentileri ilk ağızdan ileten vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Bay editör sorarmısın başkan ve vekile Gençlik spordaki eleman alımları sınav sonucu neden açıklanmıyor birisi müdahalemi ediyor sen bir soruver tabi sorarsan