Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Ormanbağı Köyünü Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri Şirvan ilçemize bağlı Ormanbağı (İskambo) köyünü ziyaret etti,

Başkan Çalapkulu ve beraberindekiler Ormanbağı Köyünde, inşaatı devam eden camii ve Kuran kursu inşaatlarını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarla içi içe olma geleneğimizi devam ettirdiklerini belirtti.

Ormanbağı (İskambo) köyündeki vatandaşlarla yapılan yatırımlar ve o köyün sorunları hakkında sohbette bulunarak, yatırımlar hakkındaki soruları da cevaplayarak bilgilendirmede bulunan  Başkan Çalapkulu, “Sorunları yerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman eminiz ki, daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız. Vatandaşlarımızı yaşadıkları köylerde ziyaret ederek, gönüllerini kazanmaya çalışıyoruz.

Teşkilat olarak bize düşen vatandaşın yanında olmak, bire bir görüşmek derdini dinlemek, sıkıntısını çözmek, acısını, hüznünü, mutluluğunu paylaşmaktır. Bugün de Şirvan ilçemize bağlı Ormanbağı (İskambo) köyümüze gelerek buradaki vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Köylerdeki yapılan yatırımlar ve sorunları hakkında konuştuk. Bu ziyaretlerimiz gerek köylerde olsun gerekse mahallelerde devam edecektir.

 Misafirperverliklerinden dolayı Ormanbağı (İskambo)  köyü sakinlerine Muhtarına ve köy heyetine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, beraberindeki heyetle Ormanbağı Köyü girişinde nöbet tutan, köy korucularını ziyaret ederek,sorunlarını dinledi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

işte yurek işte kurek durmak yok yola devam akp camiası Allah yar ve yardımcınız olsun