Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, İktisas Spor Kulübü Futbol Takımını Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri İktisas Spor Kulübü futbol takımını ziyaret ederek, İktisas Spor Kulübü Başkanı Şakir Kayaalp’ten bilgi aldı.

Başkan Çalapkulu, genç yeteneklerin keşfedilmesi çalışmalarını takdirle izlediğim İktisas Spor Kulübü yöneticilerini ve Başkanı Şakir Kayaalp’i tebrik ederek, her zaman yanlarında olduklarını her türlü desteğe de hazır olduklarını dile getirdi.

Kulübün geçmişi hakkında bilgi veren İktisas Spor Kulübü Başkanı Şakir Kayaalp, kulübün 2012 yılında tamamen eski şampiyonların bir araya gelerek başta güreş branşı olmak üzere birçok branşta faaliyet gösterdiğini aktardı. Kulübün birçok branşta 200'ün üzerinde sporcusunun oluğunu söyledi.

Kulübün gelecek vadeden sporcuları desteklediği, başta milli takım olmak üzere Türkiye'nin büyük kulüplerine ve üniversitelerin Beden Eğitimi Spor Yüksek Okullarına öğrenci de yetiştirdiğini belirten Kayaalp, bünyesinde dünya ve Avrupa güreş şampiyonları yetiştirdiğini aktardı.

Kayaalp Kulüp olarak amacımız, Siirt’teki gençlere, çocuklara sporu sevdirmek, onlara spor yaptırmak, kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemek amacındayız. Kulüp olarak yıllardır bunun için çalışıyoruz” dedi.

Ziyarette İktisas Spor Kulübü Başkanı Şakir Kayaalp,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya isminin yazılı olduğu "10" numaralı forma hediye etti.

Başkan Çalapkulu, kendisi için hazırladığı forma için Kulüp Başkanı Şakir Kayaalp’e teşekkür ederek, ekip olarak tüm branşlarda başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.