Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇALAPKULU, GAZİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalapkulu mesajında, "Aziz Milletimiz için kanını, canını siper etmiş şehit ve gazilerin yaşadığımız topraklarda gelecek nesillerin mutlu, huzurlu ve bağımsız yaşamasını sağlayan ülke sevdalıları. Üstün cesaret ve örnek alınacak Vatan sevgisiyle kazanılan gazilik unvanı, bu topraklar üzerinde bağımsız ve hür yaşamamızın bir gereği olarak atalarımızdan bize gelen ve torunlarımıza geçecek olan manevi bir değerdir.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği ve toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla, canlarını hiç çekinmeden feda etmeye niyetlenmiş kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu göz kamaştırıcı fedakârlıkların her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması hepimize düşen milli bir görevdir" dedi.
Kutsal değerler için kendisini hiç düşünmeden feda eden cesaret timsali gazilerin, gönüllerdeki ayrıcalıklı yerlerinin her zaman muhafaza edileceğini anlatan Çalapkulu, "Vatanın milli birliği ve bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla ülkenin her karış toprağında ve barışın koruyucusu olarak dünyanın çeşitli ülkelerinde canları pahasına savaşan, tarihimize altın sayfalar yazdıran kahramanlara her zaman minnettar kalacağız. Onların sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmak ise toplum olarak en önemli sorumluluğumuzdur. Ulu gazilerimizin varlığı, varlığımızın sebebi ve gereğidir.
 Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Gazilik unvanının da verildiği gün olan Gaziler Gününde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayattaki gazilerimize sağlık esenlikler dileyerek en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.