Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Evi Yanan Aslanhan Ailesini Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, teşkilât mensupları ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü Alan Mahallesi 1658. sokakta bulunan evde çıkan yangında zarar gören Aslanhan ailesini ziyaret ederek evlerinin durumu hakkında ev sakinlerinden bilgi aldı.

Alan Mahallesinde evleri yanan Aslanhan ailesinin durumuna bakmak için geldiklerini ifade AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, “Çıkan yangında ailenin bütün eşyaları yandı. Durumu bizzat yerinde gördük.

Ailenin mağduriyetinin giderilmesi için Devletimiz tarafından mutlaka gerekli yardım ve desteğin yapılacağını kendilerine ilettiklerini Belirten Çalapkulu, ailenin 13 ferdine hiçbir zarar gelmemiş olması en büyük mutluluğumuzdur.

Dünya malı yeniden yerine gelir ama giden can geri gelmediği gibi acısı uzun yıllar devam eder. Allah beterinden korusun duasıyla Aslanhan ailemize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Milletimiz güçlü bir millettir. Bu ailemizin kaybettiklerinin daha iyisini yerine koyacaktır.” ifadelerini kullandı.

Çalapkulu, AK Parti olarak da üzerimize düşen sorumluluk gereği ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine yardımımız olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet yugruş 5 yıl önce

Ak parti İl başkanımıza cani gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz vatandaş hakkındaki yardımlaşmayı milletimize imkan sağlamayı imkanlar dahilinde hiç geri adım atmaz her türlü yardımlaşmayı yapar ve kaynaşmadan yana olan imkanlarını seferber ederek çözüm çözmeye gayretli ve başarılıdır bir vatandaş olarak şu iyi niyetinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder görevinden üstün başarılar diler saygılarımla