Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Esnafla Bir Araya Geldi
banner229
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.
Beraberinde parti adaylarıyla eski hastane caddesinde esnafı ziyaret eden Çalapkulu, esnafa karanfil verip parti çalışmalarını anlattı. Tüm adaylarla çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Çalapkulu, "Türkiye AK Parti ile son 12 yılda büyük bir kalkınma hamlesi yaşadı. Nitekim bugün de ziyaret ettiğimiz esnafımız, ülkedeki istikrarın devam etmesi için tam destek verdi.
AK Parti’den önceki iktidarlar döneminde yaşanan krizler esnafımızı bir bir kapanma eşiğine getirdi. Esnafımız o günleri unutmamış olacak ki, AK Parti’ye karşı büyük ilgi sempati ve ilgi duyuyor. Şuan ülkemizde istikrar hakim. Halkımız 7 Haziran’da istikrara, kalkınan büyük Türkiye’ye, çözüm sürecine, eğitim başta olmak üzere ulaşım ve diğer tüm alanlarda yapılan yatırımların katlanarak artmasına oyunu verecektir" dedi.
Çalapkulu, ziyaret ettiği esnafla çay içip sorunlarını dinleyerek not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.