Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Cumhuriyet ve Güres caddesine bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette heran bir seçim olacakmış gibi sahada çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, "AK Parti olarak her fırsatta kent halkı ile birarada olmaya gayret ediyoruz.

Çarşı esnafına ziyarette bulunarak onlarla sohbet edip ihtiyaçlarını dinleyen AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Çalapkulu, gerek ilimiz merkezi gerekse ilçe,belde ve köylerde sürekli vatandaş ziyaretleriyle halkın ayağına giderek istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm ürettiklerini belirtti.

Ziyaretlerde konuşan Çalapkulu, esnaf ile dayanışma içerisinde olduklarını belirterek, her fırsatta kendileri ile bir arada olma çabası içerisinde bulunduklarını ifade etti. Esnafın görüş, öneri ve eleştirilerini aldıklarına dikkat çeken Başkan Çalapkulu, “Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmektir Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek" dedi.

AK Partinin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmaların yatttığını belirten Başkan Çalapkulu, Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz " dedi.
 AK Parti Siirt İl Teşkilatı olarak sürekli esnafımızın ve halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Esnaf ziyaretleri sırasında her sektörden işyerlerini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyelerini karşılarında gören esnaflar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 7 yıl önce

Başkan SİİRT seni çok seviyor, ve bu ziyaretleri ayda bir yaparsan çok çok iyi olur, Rabbim yar ve yardımcın olsun, AK PARTİ seninle güzel günler görecek. Selam ve dua ile.