Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Eruh'ta Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, teşkilat mensuplarıyla birlikte Eruh ilçemizde esnaf ve vatandaşları ziyaret edip talep ve sorunlarını dinledi.

İlçe ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizde de süreceğini belirten Çalapkulu; "Bizler, toplumu ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışın yereldeki temsilcileri olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da inşallah toplumun bütün katmanları içerisinde var olacağız." dedi.

Halkın içine karışmayan ve tabanın sesine kulak vermeyen siyasetçilerin toplumda hiçbir karşılığı olmadığını vurgulayan Çalapkulu, her kesime yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.

İl başkanı Çalapkulu, her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye gayret gösterdiğini belirterek; “ Esnaflarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını ve önerilerini dinliyoruz. Onların sorunu bizlerin sorunu. Bizler sadece seçimden seçime değil her zaman vatandaşlarımızla bir arada olmak için çalışıyoruz.

Sorunları birinci ağızdan dinlemek ve bu sorunların çözümünü de ortak akılla bulmanın gayretindeyiz. Bugünde il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, Eruh ilçe başkanımız Cevher Çiftçi ile birlikte esnaflarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinleyerek istişarede bulunduk.” Dedi

Çalapkulu konuşmasında, "Eruh ilçemizde çarşı içindeki bazı esnaflarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinledik; bu esnada cadde ve sokaklarda, çay ocaklarında bulunan vatandaşlarımızla da hasbihal ettik. Tabii insanın olduğu yerde sorun da hizmet de bitmez. Biz de bu doğrultuda hareket ederek, fırsat buldukça vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Yine vatandaşlarımızla partimizde ilçe teşkilatlarında veya çeşitli ortamlarda bir araya gelerek her kesime elimizden geldiğince yetişmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eruh olarak en büyük sorunumuzun işsizlik olduğunun bilincindeyiz. Bizlerden istenen de genel de iş oluyor. Gerek hükümetimizin yatırımları neticesinde gerekse özel sektörün talebi doğrultusunda işsiz vatandaşlarımızı iş sahibi yapmaya yönelik girişimlerimiz devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Eruh'ta Esnaf ziyaretleri sırasında her sektörden işyerlerini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyelerini karşılarında gören esnaflar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.