Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'dan Teşekkür Mesajı
banner229

16 Nisan pazar günü yapılan referandum seçimi hakkında AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu referanduma ilişkin yayınladığı teşekkür mesajında, " Milletimiz geleceğine sahip çıktı. Bu zafer Türkiye'nindir. Sonuç, yeni dönemin başlangıcının müjdesidir. Demokrasimize sahip çıkan, bizlere inanan ve tercihini Evet'ten yana kullanan tüm Siirtlilere teşekkürlerimi sunuyorum. Sandıktan Siirtimiz, Ülkemiz, Milletimiz, Geleceğimiz kazandı! Yeni Türkiye'nin kutlu zaferi hayırlı ve uğurlu olsun.

15 yıllık Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin, her yönüyle olumlu dönüşümler yaşandı. Etrafımızda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, her geçen gün kalkınmaya devam eden, ilerleyen, tüm bunları yaparken gönül kapılarını da açık tutan büyük bir ülkemiz var. Milletimiz geleceğine ipotek konmasına izin vermemiş, referandumda güçlü bir ülke yönetimi için 'evet' demiştir.

Bu seçimin kazananı bu ülkede yaşayan herkestir. Bugünden sonra yapmamız gereken, suni tartışmaları bir kenara itip, hiç vakit kaybetmeden, daha büyük bir sorumlulukla, güzel ülkemizin geleceği için çalışmaktır.

Yine bu süreçte Siirt il genelinde halkoylaması kampanyasına destek veren muhtarlarımıza, evet için destek veren tüm STK ve gönüllü teşekküllere ve kararı ne olursa olsun milli iradenin tecellisi için sandığa adeta koşarak giden ve yüksek bir katılım sağlayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

Yine bu seçimde fedakârca çalışan teşkilat üyelerimize İl ve İlçe ana kademe, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve yönetimlerine, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

Tüm bu kurumlarla birlikte çok güzel bir ekip çalışması yaptığımız Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz. Güçlü ve Büyük Türkiye'nin inşası yolunda millet olarak hep beraber en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için daha fazla çalışacağız.”dedi.

Bu arada bu seçim esnasında bizleri yalnız bırakmayan Basın mensuplarına Teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

işte adam gibi adam sayın ilbaşkanım siirt sizinle gurur duyuyor Allah yar ve yardımcınız olsun

Misafir Avatar
ali çaycı demle :D 7 yıl önce @ali çaycı

Çok ilginç bi sizin yorumunuz var destek amaçlı siz başkanın caycısımısınız? :))
bu memleketette adam sayılacak parmakla gösterilecek çok adamlar var.halk bunları biliyor.

Beğenmedim! (0)