Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'dan Hasta Ziyareti!
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve yönetim kurulu üyeleri Siirt Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları kaldıkları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Göreve geldiği günden bu yana koltukta oturmayarak, ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak Siirtli vatandaşlar bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, gelenek haline getirdikleri, hasta ziyaretini geleneğini bugünde yerine getirdiler.

Hastalara acil şifalar dileyerek karanfil dağıtan Başkan Çalapkulu, hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Hastalığın ve sağlığın insan için olduğunu ifade eden Başkan Çalapkulu, “Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olmaya çalıştık. Hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız.

Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Çalapkulu, sohbet ettiği hastalara ihtiyaçları olup olmadığını sorarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.