Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç’tan Teşekkür
banner229

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla AK Parti İl Başkanlığına atanan Av.Ekrem Olgaç teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada; Öncelikle bana bu kutlu görevi tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir, Bölge Koordinatörümüz Sayın Abdullah Ağralı ve il Koordinatörü Sayın Ziver Özdemir beye ,Milletvekilimiz Sayın Osman Ören ‘e , bayrağı devraldığımız Fuat Özgür Çalapkulu ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

Bütün toplumsal talepleri siyasete taşımak ve temsil etmek, toplumun tamamını kucaklamak hiçbir zaman unutmayacağımız ilkemiz olmuştur. Bu kutlu yolda birlikte yürüyeceğimiz yönetim Kurulumuz, kadrolarımıza yeni katılan kardeşlerimizle daha da zenginleşecektir.

Hemşerilerimizin hizmetkarı olmak için devraldığımız bayrağı zirveye taşımak için teşkilatımızla birlikte sürekli çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, Milletimizden aldığımız güç ve enerjiyle, Gücünü tazelemiş yeni kadrolar, yüklendikleri görev şuuru ve hizmet aşkıyla Türkiye’yi 2023 hedefine taşıyacaktır.

Bu anlamda Siirt AK Parti İl Başkanlığı görevinin tevdi edilmesi süreciyle ilgili desteğini esirgemeyen herkese birlik,beraberlik ve ümmet şuurunun hakim olması temennisiyle teşekkürlerimi sunarım.

AK Parti İl Başkanı

Av.Ekrem Olgaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.