Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Ekin ile birlikte Medyasiirt büromuzu ziyaret ederek ilimizin güncel sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Siirt Milletvekili Osman Ören, ilçe belediye başkanları ile birlikte Ankara'da Bakanlık ve genel müdürlükler nezdinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Olgaç, yatırım noktasında çok cazip bir pazar olan Siirt'in işsizlik-istihdam noktasında önünü açmayı amaçladığını söyledi.

Parti içinde küskünlük ve kırgınlıklara yer vermeyeceğini, herkesle iyi diyalog içinde hoşgörüyle yaklaştığını belirten Başkan Olgaç, halkın kendilerinden önemli bir beklenti içinde olduğunu, bu beklentileri parti içindeki yapacakları önemli değişikliklerle karşılayacağını, STK, basın kuruluşları, esnaf ve vatandaşlar gibi yerel dinamiklerle istişare halinde partinin misyonuna yakışır bir yaklaşım içinde olacağını söyledi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a ziyaretinden dolayı teşekkür eder başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin eker 4 yıl önce

siyasiler boy boy resim vermekte çok başarılıdırlar iyi güzelde memleketin havaalanına çuvalla para harcandı uçaklar insin kalksın diye şimide hizmet binası yapılacak bir başka gazetecinin paylaşımında vekilin yeni havaalanı için yer aranmaktdır deniyor madem yer aranıyor neden hizmet binasına yine çuvalla para harcanacak babalarının parasından olsa buna müsaade ederlermi ayrıca neden thy genel müdürlüğünden uçakların siirtte neden inmediğini sormuyorlar soramıyorlarmı tabi buna ilin amirleride dahildir

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Osman efendi keyfine baksln maaş masílsa her ay hesapta

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Osman efendi keyfine baksln maaş masílsa her ay hesaptaher nedense yemekli davetlerden eksik kalmaz