Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç yayınladığı mesajında; “Birleşmiş Milletler, 3 Aralık gününü tüm dünyada engellilerin topluma kazandırılması ve haklarının ‘tam ve diğer insanlara eşit ölçüde’ sağlanması amacına dönük çalışmaların yapılması gereken bir gün olarak duyurmuş ve bu günü ‘Uluslararası Engelliler Günü’ olarak kabul etmiştir.

Engelli bireylerimizin toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak, ayrımcılığa maruz kalmayan, fırsat eşitliğinden yararlanan, haklarını kullanabilen bireyler olmalarına imkan vermek en temel amacımızdır.

Özellikle son 17 yıldır eğitimden istihdama, sosyal yardımlardan bakım hizmetlerine kadar neredeyse her alanda reform niteliğinde yasal düzenlemelerle, engelli bireylerin önünde bulunan engel ve eşitsizlikleri ortadan kaldırarak yolumuza devam etmekteyiz. Hayatın içinde bir ve bütünüz.

Engelli engelsiz tüm toplumun hep birlikte uyum içerisinde bütünleşmesi ve her bir bireyin karşılıklı saygı ve sevgi ortamında birbirlerini anlayarak yaşayabilmesi en büyük gayemizdir.

Bu itibarla engelli bireylerin istihdamının desteklenmesi konusu, AK Partimizin kuruluşundan bu yana en öncelikli konularımız arasında yer almış, engelli bireylerimizin istihdamlarını sağlamak için birçok yeni düzenlemeler yapılmıştır. Engelli kardeşlerimizle birlikte olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve topluma yeniden katılmalarının önü açıldı.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizin gününü kutluyor, aileleriyle, yakınlarıyla ve sevdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.