Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Ankara Temaslarını Değerlendirdi
banner229

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri sosyal medya hesabından değerlendiren Olgaç, “Yatırımların ve alınacak kararların takipçisi olacağız” dedi.

Ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, “AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören ile birlikte ilimizde yapılan projelerin takip edilmesi ve katkı sağlanması amacı ile İlçe Belediye Başkanları arkadaşlarımızla birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, AK Parti Milletvekili Osman Ören, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ve Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanı Naci Ağbal'ı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ve Sağlık Bakanlığını ziyaret ederek, Siirt'in ihtiyaç ve taleplerini dile getirdiler.

Başkan Olgaç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

- Ankara'da Milletvekilimiz Osman Ören ve İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte geçirdiğimiz hareketli 3 gün sonunda Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanı Sayın Naci Ağbal Bey’i ziyaret ederek, Siirt-Pervari Pervari-Van, Eruh-Şırnak yolları ve Ilısu Barajı nedeniyle yolu kapanan Siirt-Güçlükonak bağlantı yolları için viyadük yapımı ile ilgili taleplerimizi,

- Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek Eruh,Tillo ilçelerimiz ve Beğendik, Atabağı beldelerimize birer itfaiye aracı, 2b orman arazileri çalışmaları, Şirvan ve Siirt'te sondaj çalışma taleplerimizi,

- Siirt il ve ilçeleri ile ilgili sulama projeleri, Siirt-Eruh arasındaki viyadüklerle ilgili taleplerimizi,

- Sağlık Bakanlığında, Sağlık alanındaki ihtiyaçlarımızı ve personel sayısının artırımı ile ilgili taleplerimizi,

- Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Ersoy’u ziyaret ederek, ihtiyaçlar doğrultusunda ilimizin taleplerini ilettik.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç verimli geçen 3 günün sonunda ilimizin ihtiyacı nedeniyle, yeni personel desteği, araç gereç, ilçe belediye faaliyetleri için mali destek ve ilimizin kültürel faaliyetleri için taleplerimiz doğrultusunda destek aldık, ayrıca kara ve hava ulaşımı konusundaki eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması konusunda taleplerinizi ısrarla yenilediklerini ifade etti.

Gittiğimiz yerlerde güzel karşılanıyoruz diyen Başkan Olgaç, şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanı Naci Ağbal'ı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ve Sağlık Bakanlığını ziyaret ettik.

Elimizde projelerimiz dolu dolu ve halkın yararına olan projeler olunca çalışılan konularda başarıya ulaşılacağı kanaatindeyim. Yapılacak işler ve yatırımlar konusunda net bir çalışma oldu. Güzel ve verimli bir ziyaret oldu.

Siirt'imizin bir ağırlığı var. Bu katkıyı sağlayan tüm bakanlarımıza ve tüm siyasetçilerimize teşekkür ediyorum. Hem Siirt ölçeğinde yatırımların hem de Ankara’da yatırımların ve alınacak kararların takipçisi olacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 4 yıl önce

ya anlamadım gitti 40 yıldır her gelen aynı şeyleri diyor, ne hikmetse bir adım dahi ileri gidemiyoruz

Avatar
Mustafa toprak 4 yıl önce

Bakalım sonuç ne olacak projeler dediklerinden ne çıkacak bu açıklamalardan bir şey dikkatimi çekti kara ve hava ulaşımı denince zaten kara ulaşımı olarak otobüs şirketlerimiz var hava ulaşımında THY uçağı var odacanı isteyip inerse istemese inmez birde SİİRTTE türkiyenin en pahalı bilelerinit satmaktadır ama kimin umurunda kimse bunu bilmiyor bilmekte istemiyor

Avatar
Cahit 4 yıl önce

önceki siyasilerde defalarca bakanları genel müdürleri ziyaret ederlerdi hemende müjdeyi verirdiler halen kurtalan yolu bitmedi havaalanımıza uçaklar inmiyor güya her türlü uçak inip kalkacaktı o derece harcama yapılmıştı boş boş beyanatlar açıklamalardan başka görmedik uçak biletleri türkiyenin en pahalı mesafe biletleri eruh şırnak yolu berbat tren kurtalandan siirte gelecekti garnave kezere taşınacaktı alıştık artık bu açıklamalara bizi heyecanlandırmıyor