Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyetinden Şirvan'da Köy Ziyaretleri
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük,Şirvan İlçe Başkanı Fahrettin Zongur, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Ekin ve AK Parti Teşkilatı, Şirvan’a bağlı olan Oya ve Cevizlik köylerini ziyaret ettiler.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla en ücra köylere bile en iyi hizmeti götürmekle yükümlü olduklarını, insanın yaşadığı her yere ulaşma gayreti gösterdiklerini dile getirerek şunları kaydetti: "Siirtli olsun olmasın tüm hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır.

AK Parti olarak bizleri destekleriyle onurlandıran değerli hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu amaçla il merkezimizden en ücra mezralarımıza kadar ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Makam ve gönül kapımız tüm hemşehrilerimize her zaman açıktır."

AK Parti Milletvekili Osman Ören Oya ve Cevizlik köylerinin 24 Haziran’da vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti ve vatandaşlarla her zaman beraber olacaklarını söyledi.

Köy gezilerinde, Şirvan İlçemize bağlı Cevizlik ve Oya köyündeki seçmenlerin 24 Haziran seçimlerinde üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Osman Ören, “16 yıldır bizler birçok süreçlerden geçtik. Davamızdan ve yolumuzdan hiçbir zaman ayrılmadık.

24 Haziran çok önemli dedik, Allah’a şükür ki zafere ulaştık. Halkımızla, birlik ve beraberlik ruhuyla bütünleştik. Bu birlikteliğin bizi daha büyük başarılara taşıyacağına inancımız tamdır. Bu anlamda halkımızın bize verdiği destekten dolayı minnettarız” dedi.

Ören, ben sizlere tekrar şunu söylemek istiyorum bir kardeşiniz olarak. Biz sizin yanınızdayız, arkanızdayız sizinle her zaman beraber olacağız. Elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa hep birlikte yapacağız. Bu niyetteyiz, bu düşüncedeyiz” dedi.

Merkezi ve yerel yönetimlerle birlikte ülkeye ve millete hizmet için çalıştıklarını dile getiren Ören, “Hep beraber birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Partimize ve Cumhurbaşkanımıza destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah 2023’e AK Parti ile Recep Tayyip Erdoğan’la beraber gireceğiz” diye konuştu.

Ören, Misafirperverliklerinden dolayı Oya ve Cevizlik köyü halkına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.