Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyetinden Esnaf Ziyareti
banner229

AK Parti Belediye Başkan adayı olan Ali İlbaş, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç ve Belediye Meclis üyeleri seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

Partililerle beraber esnafı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, esnaf ziyaretinde seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Seçim gününe kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydeden İlbaş , “Siirt Belediyesi’ne talibiz, Allah'ın izniyle kazanacağız, halk kazanacak. AK Parti Belediye Başkan adayı olarak her kesimden vatandaşımızın oyuna talibiz, bizler hizmet için varız. Nasip olursa birçok projemizi hayata geçireceğiz.

İlimizde birçok soruna el attık, seçim süreci boyunca hemşerilerimden oy talep edeceğim. Bize oyunu veren vermeyen herkesi kucaklayacağız, çünkü bizler bir aileyiz” dedi.

Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Elimizden geldiğince, her gün esnafımızı ziyaret ederek birlikte olmaya, kendilerini dinlemeye gayret gösteriyoruz.

Çalapkulu, "Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşehrilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz. Allah'ın izniyle Siirt'imizi AK belediyeciliğiyle tanıştıracağız.

Birlik ve beraberlik içerisinde, seçim gününe kadar sürekli sahada olacaklarını ve çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Çalapkulu, "Amacımız güvenli, huzurlu, nimeti ve bereketi bol bir Siirt inşa etmek" açıklamasında bulundu.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da  AK Parti Belediye Başkan adayı Ali İlbaş ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'ya ve beraberindekilere teşekkür ederek başarılar dilediler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtZiyaretAk PartiEsnaf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.