Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyetinden Baro Başkanı Dilek'e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç ve İlçe Başkanları ile birlikte, 7 Ekimde gerçekleştiren Baro Başkanlığı seçiminde yeniden başkanlık görevine seçilen Baro Başkanı Av. Nizam Dilek’i ziyaret ettiler.

Baro Başkanı Nizam Dilek tarafından karşılanan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç ve İlçe Başkanlarından oluşan heyet, Baro Başkanı Avukat Nizam Dilek’i tebrik ederek, görevinin hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İlimize yapılan her yatırıma, her olumlu gelişmenin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Size ve yönetim kurulunuza yeni görevinizde başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’na teşekkürlerini sunarak, yeni dönemde de güzel işler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.