Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyeti Yılbaşı Gecesini Polis Noktalarında Geçirdi
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları İbrahim Bedük ve yönetim kurulu üyeleri güvenlik güçlerini uygulama noktasında ziyaret etti.

Yeni yılda ilimizin çeşitli noktalarında oluşturulan uygulama noktalarını gezen Başkan Çalapkulu ve beraberindekiler, uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret ederek görev yapan güvenlik güçleriyle bir süre sohbet ederek yeni yıllarını kutladılar.

Ziyaret ettiği noktalarda polis amir ve memurlarıyla sohbet ederek, 2019 yılının barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Çalapkulu, polislere minnettar olduklarını ve her zaman güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Çalapkulu söz konusu ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu yılbaşı gecesinde de, ailesinden uzak bir şekilde halkımızın huzuru ve güvenliği için çalışan polislerimizin yanında olduk.

Polislerimizin ailesinin yanında olmadığı bir ortamda bizim ailemizin yanında olmamız uygun düşmez. Mesai yapan arkadaşlarımızla sadece yılbaşında değil, resmi ve dini bayramlarda da bir araya geliyoruz.

İnşallah gelecek günlerde sağlıklı, huzurlu, mutlu bir Türkiye ve sağlıklı ve barışın hakim olduğu bir dünya Cenab-ı Hakk'tan temenni ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.