Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyeti, Karayolları Genel Müdürü ve Sağlık Bakan Yardımcısı İle Görüştü
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç ve ilçe başkanları, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiler.

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,AK Parti Milletvekili Osman Ören ile birlikte, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Karayolları Genel Müdürlüğü yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden AK Parti Heyeti Siirt-Eruh yolu, Siirt-Kurtalan yolu, Pervari-Çatak yolu ve en önemlisi kapalı olan havaalanıyla birlikte Siirt'in tüm ulaşım sorunlarını yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda masaya yatırdılar. AK Parti heyeti, İlimizde yürütülen projelerin ödenek ihtiyacı ve 2019 yatırım programı ilgili destek talebinde bulundular.

Daha sonra Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç ve ilçe başkanları ilimizin sağlık alanındaki ihtiyaçları, yatırım ve doktor açığı konusunda taleplerini ilettiler.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül, Eruh İlçe Başkanı Cevher Çiftçi, Şirvan İlçe Başkanı Fahrettin Zongur,Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, Pervari İlçe Başkanı Tekin Özer ve Tillo İlçe Başkanı Şaban Durgun ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ar-Ge Başkanı Hamza Dağ ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Azmi Ekinci ziyaret ettiler.

Ankara programının sonunda ise Milletvekili Osman Ören, Siirt heyeti ile birlikte istişare toplantısı yaparak çalışmaları değerlendirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 6 yıl önce

bir şey çıkar mı? Çıkmaz, haydi dağılın beyler...

Misafir Avatar
ahmet 6 yıl önce @ali

cevabınız cuk diye oturmuş, tebrikler. Kırk yıldır pervari -çatak yolundan bahsediyorlar, 1 metre bile yol yapamadılar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
memet 6 yıl önce

bu gibi ziyaretlerin sık sık yapılması ve SİİRTİN sorunları dile getirilmesi isabetli olur. bu ziyaretlerin memleket için hayırlı olsun.