Bu haber kez okundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili adayı Yasin Aktay, silahla vurularak öldürülen Bağgöze köyü muhtarı Mustafa Turhan ile olay yerine giderken düşerek yaşamını yitiren dayısı Osman Oguz'un yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
Aktay, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Siirt Milletvekili adayı Ali İlbaş ile Bağgöze köyüne giderek Turhan ve Oguz'un yakınlarına başsağlığı diledi.
Ailelerle bir süre görüşen Aktay ve beraberindekiler daha sonra köyden ayrıldı. Turhan'ın amcası Cemal Geçer, olayın yeni olduğunu, failler bulunmadan yapılacak yorumların doğru olmayacağını belirtti.
8 çocuk babası Turhan'ın aracından indirildikten sonra sırtından ve başından vurularak öldürüldüğünü kaydeden Geçer, "Faillerin bulunması için güvenlik güçlerinin ellerinden geleni yapmasını, basının da olayı doğru bir şekilde yansıtmasını istiyoruz" dedi. -
Olay Köy muhtarı Turhan, dün sabah saatlerinde merkeze bağlı Yokuşbağlar köyü Yığınlı mezrasında park halindeki hafif ticari aracın yanında silahla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.
Yeğeni Turhan'ın ölüm haberini alan Oğuz da bölgeye koşarak gittiği sırada dengesini kaybederek düşmüş, kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Valilik, olayın terör ve adli yönünün araştırıldığını bildirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.