Bu haber kez okundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, MHP Seçim Bürosunu Ziyaret Etti
banner229
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, MHP seçim bürosunu ziyaret etti.
Siirt'te seçim çalışmalarını sürdüren Aktay'ı MHP seçim bürosunda MHP Siirt milletvekili adayı Abdullah Bayram karşıladı. Bayram ile bir süre görüşen Aktay, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu söyledi. Aktay, seçimin barış ve kardeşlik duyguları içerisinde, demokratik şekilde geçmesi temennisinde bulundu, demokratik olmayan seçim yollarının hiç kimseye fayda getirmeyeceğini vurguladı.
"Demokratik bir seçime doğru gidiyoruz. 7 Haziran'da tüm Türkiye halkı sandık başında özgür iradesiyle seçimini yapacak. Temennimiz seçimin huzur ortamında, sükûnet içerisinde geçmesidir" diyen Aktay, seçimin bayram havasında geçmesini arzu ettiklerini dile getirdi. Ziyaretin sonunda AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Bayram'a karanfil verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 9 yıl önce

ne güzel görüntüler, bunu her partiden bekliyorum, ve birbirlerine başarı dilemelerini bekliyorum.