Bu haber kez okundu.

 AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN OSMAN DEMİR ORTAOKULU’NA KİTAP YARDIMI
banner229
AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Teşkilatı'ndan Siirt'e gönderilen 500 kitap Şehit Osman Demir ortaokuluna teslim edildi.
AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle ziyaret ettikleri Şehit Osman Demir Ortaokulu öğretmelerinin kitap talebini karşıladılar.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından hafta sonu okul müdürü İbrahim Bakır'ı ziyaret ederek kitapları teslim ettiler.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci yaptığı açıklamada, amaçlarının çocukların eğitimlerini eksiksiz sürdürmelerine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Geleceğin teminatı çocukların daha kaliteli bir eğitim alarak ülkeye faydalı olmalarının önemli olduğunu vurguladı.
Özekinci; "Bizler her ne kadar siyasetin içinde olsak da öncelikle birey olarak sorumluluklarımızı bilen gençleriz. İlimizin içinde kimsenin mağdur olmasını asla gönlümüz istemez. Bu nedenle mağduriyet olan her yerde bilinçli yaklaşan bir tavır içinde olacağız. Amacımız ‘Bana ne’ anlayışından uzak kendini bilen ve yardımcı olmayı seven bir zihniyet ile çalışmaktır. Bu nedenle buna benzer çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerimizin Mutlu Olması Önemlidir
Öğrencilerin her anlamda mutlu olmasını istediklerini ve bu nedenle çalıştıklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci; "İlimizde ve ülkemizde eğitim ve öğretimde yapılan değişiklikler eğitim kalitesini arttırmaktadır. Artık ülkemizde üniversitelere girmek daha da kolay olmakla beraber, özgürlüklerin daha çok konuşulduğu bir eğitim sistemi oluştu.
Tüm bu yaşanan olumlu durumun akabinde reformlar tüm hızı ile devam etmektedir. Bizler bu bağlamda eğitim ve öğretime birey olarak katkı sağlamak istedik.
Her ne kadar öğrencilerimiz AK Parti iktidarlarında eğitim malzemelerine hiçbir maddiyat ayırmadan hayatlarına devam etse de bireysel gelişimleri için hepimizin üzerine düşen görevler var. Öncelikle kendini daha çok geliştiren yeni nesillerin olması için okumayı seven öğrencilerin olması söz konusudur.
Kitap okumayı seven çocuklarımızın ülkesinin geleceğinde daha etkili olacağını bilmekteyiz. Bu nedenle kitap eksiği olduğunu gördüğümüz okullara destek vermek istedik.  
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlerin sorunlarını dinlerken talep ettikleri klimayı da haftaya temin ederek kendilerine teslim edeceklerini söyledi.
Şehit Osman Demir Ortaokulu Müdürü İbrahim Bakır kendilerine kitap desteği olan AK Parti Teşkilatına ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci'ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.