Bu haber kez okundu.

AK Parti Gençlik Kolları
banner229
AK Parti Gençlik Kolları tarafından hayata geçirilen "Minik Eller Üşümesin" kampanyasıyla toplanan yardımlar Şirvanlı öğrencilere ulaştırıldı.
AK Parti Gençlik Kolları ve sosyal medya kullanıcılarının desteğiyle hayata geçirilen proje kapsamında toplanan yardımlar Şirvan ilçemize bağlı Çeltikyolu ilköğretim okulunda eğitim gören 50 öğrenciye dağıtıldı.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, ilimizde kış şartlarının çok sert geçtiğini belirterek, bunun için buralarda okuyan öğrencilerin üşümemesi için yardımda bulunmak için proje geliştirdiklerini ifade etti.
Arkadaşlarıyla "Minik eller üşümesin" projesi hazırladıklarını kaydeden Özekinci, "Projemiz kapsamında Şirvan ilçemize bağlı Çeltikyolu ilköğretim okulunda eğitim gören 50 öğrencimize mont, kaban, bot ve kırtasiye yardımında bulunduk. Okulumuzu seçerken kış şartlarının ağır geçtiği ve özellikle taşımalı eğitim görülen okulları seçmeye özen gösterdik. Minik kardeşlerimizin yüzlerinde oluşan mutluluk bizleri çok mutlu etti.
Okulda düzenlenen törende konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, " Şirvan ilçemize bağlı Çeltikyolu ilköğretim okulunda öğretmen ve idarecileri bize ulaşarak okullarında yardıma muhtaç öğrenciler olduğunu bildirdiler.
Biz de "Minik Eller Üşümesin" kampanyası çerçevesinde elde edilen giyim malzemelerini 50 öğrenciye dağıttık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Okulda yapılan yardımların ardından köyde bulunan ihtiyaç sahibi 10 aileyi de ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve yönetim kurulu üyeleri ailelere giyim ve erzak yardımında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.