Bu haber kez okundu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük'ün Kurban Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bedük yayınladığı mesajında; Bayramların hoşgörü ve barışın en yoğun şekilde yaşanıldığı günlerin olduğunu belirten Bedük şunları dile getirdi: "Milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede tezahür ettiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ve barışın en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerimizden Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.
Etrafımızdaki insanların yüzlerini güldürmek ve bu vesile ile paylaşmanın manevi huzur ve duyumunu yaşayabilmek için ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizi gözetelim.

Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günüdür. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu, bu duygu birliğini daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel ve aydınlık yarınlara ulaşacağız."
Başta hemşerilerimin, ülkemin ve İslam aleminin Kurban Bayramı kutluyor, tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.