Bu haber kez okundu.

AK Parti Engelli Çocuğu Sevindirdi
banner229

Siirt AK Parti Merkez İlçe Engelliler Koordinasyon Merkezi 8 yaşındaki engelli Müşerref Aslan’ı sevindirdi.

AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkez İlçe Başkanı Recep Eres 8 yaşındaki engelli Müşerref Aslan’ı sevindirdi.

Bedensel engelli 8 yaşındaki Müşerref Aslan, tekerlekli sandalye hediye edilmesini sevinçle karşıladı. Tekerlekli sandalye sürprizi ile karşılaşan Aslan’ın yaşadıkları sevinç yüzüne yansıdı.

AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkez İlçe Başkanı Recep Eres, “Partimizin engelli vatandaşlara yönelik yapmış olduğu çalışmalar, halkımız tarafından yakından takip edilmektedir. AK Parti Siirt İl Teşkilatı olarak il merkezindeki mahallelerimizi sık sık ziyaret ederek il sınırlarımız içerisinde bulunan engelli kardeşlerimize tek tek ulaşıp onların sorunlarını dinleyip ihtiyaçları doğrultusunda partimizin imkanları doğrultusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya ve dertlerine ortak olup çözüm bulmaya gayret ediyoruz.

Bugün doğuştan engelli bir çocuğumuzun daha hayatını biraz olsun kolaylaştırmak adına kendisine tekerlekli sandalye teslim ettik.

Doğuştan engelli olan 8 yaşındaki Müşerref Aslan kardeşimiz artık istediği zaman kendi başına rahatça gezip dolaşabilecek. Oldukça mutluyuz. Bu vesile ile çocuğumuza sağlıklı ve uzun ömür diliyoruz’’dedi.

8 yaşındaki engelli Müşerref Aslan’nın ailesi de, AK Parti Siirt il teşkilatına kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.