Bu haber kez okundu.

AK Parti'de İlçe Kongreleri Başlıyor
banner229

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt İlçe Kongreleri başlıyor. Temayül ve istişare süreçleri tamamlanan ilçelerin kongreleri 13-21 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

Bu kapsamda 13 Ocak Eruh ve Tillo, 14 Ocak’ta Şirvan ve Pervari, 20 Ocak’ta Kurtalan ve Baykan ve 21 Ocak’ta Merkez İlçe Başkanlığı Kongrelerini gerçekleştirilecek.

Kongrelerin şölen havasında geçmesi için gerekli tüm hazırlığını yapan AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl ve ilçe koordinatörlerine son talimatlarını da yaptığı toplantıyla verdi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada, 13 Ocak Eruh ve Tillo, 14 Ocak’ta Şirvan ve Pervari, 20 Ocak’ta Kurtalan ve Baykan ve 21 Ocak’ta Merkez İlçe Başkanlığı kongrelerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

“Kongrelerimiz Şölen Havasında Geçecek”

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kongrelerin de şölen havasında geçmesini arzuladıklarının altını çizerek, “Kutlu yürüyüşün devamı olan 6. Olağan Kongre sürecini başlattık.

İl ve İlçe Koordinatörlerimiz gerekli tüm hazırlıkları yapıyor. 13 Ocak’ta kongrelerimizi başlatıyoruz. İnşallah Siirt’imizin heyecan duyacağı yeni bir dönemi hep birlikte başlatmış oluyoruz. Tüm ilçe kongrelerimizin bir demokrasi şöleni havasında geçeceğine inanıyorum” dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı olarak 2019 seçimleri için çok çalışacaklarını söyleyen Başkan Çalapkulu, "Başarı için bizim hep birlikte mücadele etmemiz, el ele, gönül gönülle vererek çok çalışmamız gerekiyor. 2019 seçimlerine hazırlanacak güçlü kadroları kongrelerimiz ile belirliyoruz. AK Partimize yakışır şekilde birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın önderliğinde Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine AK Parti ile emin adımlarla yürüyor" diye konuştu.

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresini planlayacaklarını kaydeden Başkan Çalapkulu, "İlçe kongrelerimizin tamamlanmasıyla İl kongremizin tarihini planlayacağız. Genel merkezimizin onayıyla planlama yürürlüğe girecek ve o planlamaya uygun olarak il kongremizin tarihi kesinlik kazanacak" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal eren 6 yıl önce

Hayırlı olsun zaten siirt merkez başkanı dışında değişen olmadıki diyerleri hepsi tekrar atandı demek yorulan siirt merkez başkanı ve ekibiymiydi diye sormak geliyor içimizden

Avatar
Veleye NMurat 6 yıl önce

gerçekten güzel haberlere imza arıyorsunuz, aşağıdaki konularda haberlestirebilirseniz ilimiz adına faydalı olacaktır.

TIP FAKÜLTESİ

POLİS OKULU ARKASİNDAKİ YENİ CEVRE YOLUNUN ARKASİNDAKİ CUKUR ALANA DİKMEN VADİSİ GİBİ GOLETLİ PARKLİ İLİMİZİN CEHRESİNİ DEGİSTİRECEK GUZEL BİR PRESTİJLİ PROJE YAPİLABİLİR

ESKİ MAHALLEYE KENTSEL DONUSUM

ESKİ SEBZE HALİNİN YERİNE TASARLANAN PROJENİN YAPİLMASİ

ASKERİ ALANLARİN SEHİR DİSİNA TASİNMASİ BU GERCEKTEN İLİMİZİN SEHİRLESMESİ ADİNA İYİ OLACAKTİR

MEVCUT KEZER KOPRUSUNUN BİR KAC KİLOMETRE ALTİNA ADIYAMAN'DA Kİ MİSİSİ KOPRUSU BENZERİ BİR KOPRU YAPİLARAK SİİRT KURTALAN ARASİ ON KİLLOMETREYE YAKİN KİSALTİLABİLİR

DELİKLİ TASİN ORAYA TELEFERİK YAPİLABİLİR

ZİRAAT BANKASİNİN YERİNİZE GUZEL GORSELİ MEYDANA GUZELİK KATACAK BİR CAMİİ YAPİLABİLİR

YENİ HAVAALANİ AÇİLİP MEVCUT SİMDİKİ HAVAALANİ UNİVERSİTEYE DEVREDİLİP PİLOT YETİSTİRMEK İCİN UCUS OKULU ACİLABİLİR

Avatar
Memet 6 yıl önce

Hayırlı olsun.

Avatar
Emrah 6 yıl önce

Emrah

Avatar
Ahmet Nedim 6 yıl önce

Omer özer dün yapılan kongrede listeye baktım senin adını yine göremedim listeyide ahım şahım göremedim öyleyse yazık oluyor siirte seni yazmayanlar listede olmaması gereken bazılarını yazıyorsa yazık siirte diyorlar