Bu haber kez okundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş'ın Yeni Yıl Mesajı
banner229

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, 2019 yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

2019 yılının Siirt’imize aziz halkımıza  ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Allah'ın izni, sizlerin destekleriyle yeni yılda Siirt için yeni bir yerel yönetim anlayışı geliştirerek, Siirt'i belediyecilikte ülkede konuşulan bir kent haline getireceğiz.
2019 yılına ümit ve beklentilerle girdiklerini belirten İlbaş, bu yılın milletimize, hemşerilerimize ve bütün insanlığa barış, huzur, refah ve istikrar getirmesini dileyerek, zengin imkanları ve muazzam potansiyeliyle büyük atılımlara imza atan Türkiye’de, milletin refah ve huzurunu artırmak, devletin itibarını yükseltmek için 16 yıldır gösterilen gayretlerin olumlu netice verdiğini ifade etti ve “Her köşesinde dev yatırımların devam ettiği ülkemizle beraber Siirt’imizde bu imkanlardan fazlasıyla istifade edecek ve 2019 yılı kazanımlarla dolu bir yıl olacaktır dedi.
Her fırsatta hemşerilerimizle kucaklaşmanın, hasbihal etmenin ve hasret gidermenin gayreti içerisinde olduğunu aktaran İlbaş, Siirt olarak hızlı bir ilerleme trendine girmiş bulunmaktayız ve ilimiz bu oluşumdan uzakta kalmayacaktır.

Siirt olarak ilerlemek zorundayız ve ilerleyeceğiz, bu zengin topraklar, bu güzel insanlar, bu gelişimi ve değişimi hak ediyorlar. Unutulmamalıdır ki, ülkemizin kaynağı boldur, nüfusu dinamiktir. Mutluluk ise uzağımızda değildir ve mutluluğu hep birlikte yakalayacağız diyerek, bu inanç ve güvenle yeni yılda aziz hemşerilerimize ve tüm insanlığa barış ve huzur diliyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeliha 5 yıl önce

Hele bak şu tipe fondoteni basmış maşAllah mugo conkbayırı yanda yenimahalle yanda komperatif