Bu haber kez okundu.

AK Parti Adayı Osman Ören, Başkan Taşkın’la Ankara'da
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Osman Ören, Siirt'te yürütülen projelerin bir an önce tamamlanması için Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile birlikte Ankara'ya gitti.

Türkiye'nin sandık başına gideceği 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Siirt Milletvekili adayı olarak gösterilen Osman Ören, seçimler öncesi Siirt için yapılacak hizmetlerle ilgili çalışmalara hızlı başladı.

Dur durak bilmeyen ve her yere yetişmeye çalışan, hemşehrilerine seçimlerin önemini anlatan Osman Ören, bir yandan seçim çalışmalarını yürütüyor bir yandan da Siirt'e en iyi hizmetlerin getirilmesi için çabalıyor.

Ören, Ankara’ya gitmeden önce Siirt-Eruh yolunu yapan şirket yetkililerinden bakanlığa iletilmek üzere Eruh/Zorava Köprüsü ve Siirt’e ait karayollarının genel durumu ile ilgili bilgi aldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Osman Ören,Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile Ankara'ya giderek, yürütülen projelerin bir an önce tamamlanması için Kalkınma Bakanlığı, Spor Toto Genel Müdürlüğü ve Milli Emlak Genel Müdürlüğüne ziyarette bulunarak, "Güçlü Siirt için durmak yok, yola devam" mesajını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.