Bu haber kez okundu.

AK Parti Aday Adayı Lokman Özcan’dan Basına Ziyaret
banner229

27. Dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Lokman Özcan kardeşi Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile birlikte Siirt’te görev yapan yerel ve Ulusal basını ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek temayül yoklamaları öncesinde İl,ilçe ve beldelerdeki teşkilat üyelerini tek tek ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Lokman Özcan, ilimizdeki görev yapan basın mensuplarını da ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Lokman Özcan ziyarette yaptığı açıklamada: “Ülkemiz için, bütün İslam dünyası için çok önemli kilometre taşı niteliğinde olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin Siirt halkı olarak hepimiz elimizi taşın altına koyacağız.

“AK Parti girmiş olduğu 12 seçimden zaferle çıktığı gibi bu seçimden de zaferle çıkacağını belirten Özcan, 24 Haziran’da Türk milleti ferasetiyle ve iman dolu göğsüyle yine AK Parti’yi zaferle seçimlerden çıkaracaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz. Çünkü 24 Haziran seçimleri çok önemli bir seçim. Bu seçimde Türkiye’mizin, vatanımızın önümüzdeki yüz yılının sağlam temellere oturtulması oylanacak. Türk halkı bunu oylayacak. Türk halkı Cumhurbaşkanımızın kurmuş olduğu milli ittifak hükümeti bu seçimlerden zaferle ayrılacaktır.”dedi.

Özcan, Siirt’in tüm sorunlarını çok iyi biliyorum. Genel Merkezimizin takdiri olursa Siirt’te halkımızın sorunlarını çözmek ve hizmetin gelmesi için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Destek olan ve duasını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akpartili 6 yıl önce

kardeşi belediey başkanı kuzeni ilçe başkanı akrabası müdür buda onları vekili olsun yetmezmi